Nieuwsbrief
 
PDF Afdrukken E-mailadres

Advies en taxatie

Advies

Ruthon is door zijn jarenlange ervaring en brede netwerk specialist in alle aspecten omtrent horecabedrijven. Een persoonlijke, betrokken en betrouwbare aanpak, waarbij maatwerk geleverd wordt is het uitgangspunt van de dienstverlening die Ruthon biedt. U kunt direct uw voordeel doen of het nu gaat om een eenmalig advies of om langdurige begeleiding. Of u een bedrijf wilt opstarten, doorstarten, doorlichten of verkopen, Ruthon geeft u een eerlijk en helder advies.

Op tijd de juiste maatregelen treffen

Veel horecaondernemers gaan pas aan verkoop van hun bedrijf denken op het moment dat men binnen een jaar wil verkopen. Er zijn echter omstandigheden waarin het raadzaam is om al wat verder vooruit te kijken. Indien u de exploitatie van uw horecabedrijf in een B.V. heeft en u bezit ook onroerend goed waarin de exploitatie plaatsvindt, kan er een hoop belastingafdracht bespaart worden als u op tijd de juiste maatregelen treft. Wij kunnen hier een goed advies geven, eventueel in samenwerking met uw accountant,  om het voor u ideale verkooptraject uit te stippelen. U moet dan denken aan een periode van circa drie jaar voorafgaand aan de gewenste verkoopdatum.

Taxatie

De beëdigde taxateurs van Ruthon zijn gespecialiseerd in het verrichten van diverse taxaties waaronder van onroerend goed, bedrijfswaardering en huurwaarde. Ruthon is in staat om u snel na opname een taxatierapport te overhandigen dat u bij elke bank en/of financieringsinstelling kunt gebruiken.

De volgende taxaties behoren tot de mogelijkheden:

  • taxatie onroerende zaak/bedrijfspand
  • taxatie bedrijfsexploitaties
  • taxatie huurwaarde
  • Bij bezwaar WOZ
  • Gezamenlijke taxatie met de belastingdienst
  • Bij staking bedrijf
  • Bij overheveling onroerende zaken naar privé

Meer weten? Klik hier voor vrijblijvend contact.

 

In de schijnwerpers