Nieuwsbrief
 
PDF Afdrukken E-mailadres

Inkoopcombinatie

Bij Ruhton willen wij het vak makelaar niet beperken tot de koop- en verkoop van uw horecabedrijf. Het woord makelaar betekent letterlijk; tussenpersoon in de handel. En alhoewel onze dienstverlening in bedrijfsoverdrachten en waardebepalingen van horecazaken onze specialisatie is willen wij verder gaan in onze dienstverlening. Waar andere makelaars ophouden beginnen wij!

Ruthon heeft voor u een inkoopcombinatie opgezet waar u alleen de lusten van hebt maar niet de lasten. Geen verplichtingen, geen kosten, alleen het voordeel!

Als start van de inkoopcombinatie is er een mantelpolis aangevraagd bij een grote verzekeraar. Dit houdt in dat u rechtstreeks verzekert bent bij deze verzekeraar maar dat door de bundeling van meerdere ondernemers er een korting verkregen wordt. En deze korting kan aanzienlijk zijn. Afhankelijk van de soort verzekering en het aantal verzekeringen kan de besparing  al snel in de honderden euro`s per jaar lopen en in uitzonderlijke gevallen kan dat zelfs vele duizenden euro`s zijn
Wij durven daarom gerust te stellen; gegarandeerd goedkoper tegen minimaal gelijkblijvende voorwaarden!

De verzekeringen die hiervoor in aanmerking komen zijn de volgende;
Opstalverzekering
Bedrijfsschadeverzekering
Inventaris verzekering
Aansprakelijkheidsverzekering

Indien u belangstelling heeft kunt u contact opnemen met ruthon via het contactformulier.
Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en met één telefoontje heeft u een besparing gerealiseerd van vele honderden euro`s per jaar. Indien u de mogelijkheid heeft om uw huidige polis aan ons te mailen of te faxen dan kunnen wij u voorafgaand aan een eventuele afspraak al laten weten wat uw besparing is.

Ook andere inkoopvoordelen behoren tot de mogelijkheid. Denkt u aan:
Energie
Apparatuur
Onderhoud
Drankeninkoop
Vleesinkoop
Koffie
Afvalverwerking

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Vult u dan het contactformulier in en vermeld uw gegevens met de vermelding; inkoopcombinatie en de inkoopvoordelen waar u in geïnteresseerd bent. Samen staat u sterk! Dus meldt u aan en maak uw collega`s enthousiast want des te groter de club des te groter het voordeel.

 

 

Laatst aangepast op vrijdag 31 december 2010 11:30
 

In de schijnwerpers